Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» احمد مرادی با اشاره به اولویت‌هایی که وزرای پیشنهادی نفت و نیرو دولت سیزدهم باید مدنظر قرار دهند، گفت: وزیر نفت می‌تواند نقش محوری در کشور ایفا کند چراکه نفت ظرفیت بالای در تولید ثروت دارد، درواقع با افزایش این ظرفیت، فاصله گرفتن از خام‌فروشی و گسترش پالایشگاه‌ها می‌توان برای کشور درآمد و اشتغال ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین با توجه به مواجه شدن کشور با معضل کمبود گاز، وزیر نفت دولت آینده باید برای رفع این کمبود برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشد و آن‌ها را به خوبی اجرایی کند چراکه علاوه‌بر نیاز شدید مصارف خانگی به گاز، صنایع و نیروگاه‌ها نیز به این مهم نیاز دارند و درصورت کمبود آن کشور با ضررهای غیرقابل جبرانی رو به رو خواهد شد.

وی استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان حوزه نفت را عامل مهمی در موفقیت وزیر پیشنهادی دانست و افزود: همچنین از آنجا که کمبود برق اصلی‌ترین معضل پیش‌روی وزیر نیروی دولت سیزدهم است باید برای رفع آن برنامه جامع داشته باشد بنابراین افزایش تولید برق نخستین انتظار ما از این وزیر به شمار می‌آید چراکه اقتصاد کشور به این مهم گره خورده است.

مرادی با بیان اینکه تعمیرات و اروهال کردن نیروگاه‌های موجود می‌تواند در کوتاه مدت بخشی از معضل کمبود برق را جبران کند به وزیر پیشنهادی نیرو توصیه کرد این مهم را به جد مورد توجه قرار دهد.

این نماینده مجلس استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را ضروری دانست و گفت: متاسفانه از این ظرفیت با وجود قوانین بسیار در این رابطه استفاده نشده، درواقع وزارت نیرو علاوه‌بر عدم پرداخت بدهی‌های خود به بخش خصوصی، تسهیلات لازم را نیز به آن‌ها به کندی پرداخت می‌کند.   

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش‌های تامین آب برای کل کشور، اضافه کرد: بارها گفته شده؛ اگر مهار و جمع‌آوری آب‌های سطحی در دستور کار قرار می‌گرفت به مراتب مقرون به صرفه‌تر از شیرین کردن آب است به همین دلیل به وزیر پیشنهای نیرو توصیه می‌کنم به این مسئله توجه ویژه داشته باشد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رأی اعتماد مرادی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد