Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-02@03:10:53 GMT

راهکارهای عبور از قطعی برق چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۹۶۱۹

راهکارهای عبور از قطعی برق چیست؟

به گزارش «نماینده» محمدطلا مظلومی به دلایل مواجه شدن با کمبود برق در سال جاری اشاره کرد و گفت: دلایلی که مسئولان وزارت نیرو برای قطعی برق می‌آورند برای کمیسیون انرژی قابل‌قبول نیست چراکه اعداد و ارقام آن‌ها با هم همخوانی ندارد.

نماینده مردم بهبهان و آغاجاری در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ساخت نیروگاه با هدف تولید سالانه ۵ هزار مگاوات برق طی سال‌های گذشته باوجود تاکید برنامه ششم توسعه بر این مهم، محقق نشده و همچنین مطابق چشم‌انداز وزارت نیرو باید تا سال ۱۴۱۵، حداقل ۱۰۰ هزار مگاوات برق تولید شود اما این مهم نیز تاکنون مطابق برنامه پیش نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: با توجه به اینکه هر ساله بر ظرفیت تولیدات صنعتی و کشاورزی افزوده می‌شود، مصرف برق نیز در کنار مصارف خانگی افزایش پیدا می‌کند لذا باید ظرفیت تولید برق را با ساخت نیروگاه بالا برد اما ساخت و بهره‌برداری از یک نیروگاه چند سال زمان می‌برد، بنابراین اگر هم اکنون برای ساخت نیروگاه اقدام شود، حدود ۷ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و این به معنای مواجه بودن با مشکل برق طی چند سال آینده است.

این نماینده مجلس بیان کرد: مسئولان وزارت نیرو باید هرچه سریع‌تر کمیته بحران تشکیل داده و راهکارهای کوتاه مدت خود را برای برون‌رفت از این مشکل در تابستان پیش‌رو اعلام و اجرایی کنند و اگر یکی از راهکارها قطعی موقت است باید آن را به سمت صنایع پرمصرف سوق داد.

مظلومی در ادامه افزود: همچنین دولت می‌تواند با کمک بانک مرکزی و نیروی انتظامی تولیدکنندگان غیرمجاز رمزارز را شناسایی کرده و مانع از ادامه کار آن‌ها شوند یـــا ساعت کاری واحدهای مجاز را محدودتر کنند تا برق کمتری مصرف شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین از قطع شدن دستگاه اکسیژن بیماران کرونایی در منزل به دلیل قطعی مکرر برق ابراز نگرانی کرد و این مسئله را فاجعه‌آفرین دانست.

پایان پیام/

منبع: نماینده

کلیدواژه: قطعی برق مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد