Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحرکات و عملیات هسته‌های مخفی داعش برای چندمین بار متوالی در روز‌های اخیر با واکنش به موقع نیرو‌های عراقی روبه رو شد و شواهد حاکیست این ناامنی‌ها ریشه خارجی دارد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا؛ برخی مناطق شمالی عراق همچنان صحنه افزایش تحرکات هسته‌های مخفی داعش است و در روز‌های گذشته تروریست‌ها بار دیگر حملاتی را در چند محور علیه نیرو‌های عراقی انجام دادند و آنان را هدف قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع میدانی که تحولات را در مناطق شمالی عراق از نزدیک دنبال می‌کند در پاسخ به این پرسش که دلیل افزایش حملات چیست، گفت: ناآرامی‌های هفته اخیر در مناطق مرکزی و جنوبی عراق می‌تواند یکی از عوامل بیشتر شدن حملات تروریست‌ها باشد.

این منبع میدانی با بیان این که گروهک تروریستی داعش همواره از هرگونه اعتراض مردمی و ناآرامی سوء استفاده می‌کند، افزود: عناصر تروریستی داعش با انجام این عملیات‌ها تلاش می‌کنند تمرکز نیرو‌های امنیتی عراق را بر هم بزنند و ناامنی ایجاد کنند.

وی به همزمانی افزایش حملات داعش با اعلام خروج بخشی از نیرو‌های آمریکایی از عراق اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها از افزایش درگیری‌ها و ناامنی‌ها سود می‌برند چرا که در این شرایط می‌توانند به افکار عمومی عراق القا کنند که خروج آنان به معنای قدرت گیری دوباره داعش است.

به گفته این منبع میدانی، عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش در جدیدترین عملیات تلاش کردند در محور جنوب غرب استان کرکوک نفوذ کنند که با هوشیاری و واکنش به موقع نیرو‌های عراقی مواجه شدند و ناکام ماندند.

براساس اطلاعاتی که این منبع میدانی در اختیار مشرق گذاشته است، تروریست‌های داعش در این حمله به مواضع رزمندگان تیپ ۵۶ بسیج مردمی در ایستگاه بازرسی روستای «عتیره» از توابع بخش «الزاب» هجوم آوردند.

این منبع میدانی از رصد تحرکات عناصر تروریستی داعش در همان گام نخست خبر داد و گفت: نیرو‌های عراقی مستقر در این محور به سرعت وارد عمل شدند و با تروریست‌ها درگیر و در نهایت موفق شدنند حملات را به طور کامل دفع کنند.

این منبع میدانی با بیان این که نیرو‌های عراقی با اقدام به موقع مانع از نقوذ و ضربه زدن تروریست‌های داعش شدند، گفت: گروهی دیگر از عناصر مخفی داعش قصد داشتند حملاتی را در بخش «الدبس» انجام دهند که در این محور هم به نتیجه‌ای نرسیدند.

براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر تروریستی داعش درصدد بودند رزمندگان عراقی را در ایستگاه بازرسی منطقه «النکار» در جنوب غرب استان کرکوک هدف قرار دهند که با واکنش به موقع با شکست مواجه و از منطقه متواری شدند.

به گفته منابع میدانی، عملیات نیرو‌های عراقی در این دو محور پس از دفع حملات تروریست‌ها متوقف نشده و در تلاش هستند با جست و جوی نقطه به نقطه مبداء عملیات عناصر مخفی داعش را شناسایی و امنیت را در این مناطق به طور کامل برقرار کنند.

از استان صلاح الدین خبر می‌رسد، عملیات نیرو‌های عراقی در محور‌های مختلف برای تامین امنیت مناطق و شناسایی و مقابله با هسته‌های مخفی داعش ادامه دارد تا تحرکات و حملات تروریست‌ها را به طور کامل خنثی کنند.

هسته‌های خاموش داعش قصد داشتند شبانه از منطقه «تل الذهب» عبور و خود را به بخش «یثرب» برسانند که رزمندگان تیپ ۴۱ بسیج مردمی متوجه تحرکات شدند و تروریست‌ها را در این محور به دام انداختند و از نفوذ آنان جلوگیری کردند.

خبر‌ها از محور جنوبی منطقه «تل الذهب» حاکیست، رزمندگان تیپ اول بسیج مردمی گروهی از تروریست‌های داعش را در منطقه «السجله» از توابع «الدجیل» شناسایی کردند و با آتش سنگین هدف قرار دادند و در نهایت از منطقه متواری شدند.

براساس اطلاعات به دست آمده، ریشه افزایش حملات در منطقه «تل الذهب» در جنوب استان صلاح الدین به همکاری برخی قبایل منطقه با عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش ارتباط دارد و همین مسئله ناامنی‌ها را در این محور تشدید کرده است.

در روز‌های گذشته نیز رزمندگان تیپ ۴۱ بسیج مردمی (با همراهی نیرو‌های متخصص یگان مهندسی) در جریان جست و جوی نقطه به نقطه برای تامین امنیت منطقه «یثرب» موفق شدند تعدادی تله انفجاری و بمب را کشف و خنثی کنند.

عناصر مخفی گروهک تروریستی داعش با آلوده کردن منطقه یثرب در جنوب استان صلاح الدین در تلاش بودند نیرو‌های عراقی و ساکنان را در تله‌های انفجاری گرفتار کنند و تلفات بیشتری بگیرند تا این منطقه راهبردی را در نزدیکی شمال پایتخت ناامن‌تر کنند که ناکام ماندند.

منبع: مشرق

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عراق داعش گروه تروریستی داعش گروهک تروریستی داعش منبع میدانی نیرو های عراقی رزمندگان تیپ بسیج مردمی عناصر مخفی تروریست ها مخفی داعش ناامنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند